W tej wegańskiej paście przekonasz się, że dynia i jabłko pasują do siebie. W składzie znajdziesz tylko podstawowe składniki w wyselekcjonowanej jakości farmerskiej i przyprawy do doprawienia smaku. W paście nie znajdziesz glutenu, laktozy ani żadnych zbędności w postaci e-szczegółów i konserwantów.

Cechy

  • surowce farmerskie
  • bez glutenu
  • bez laktozy
  • wegańskie
  • bez e-szczegółów i konserwantów

Zastosowanie

Pasta z dyni i jabłka jest idealna na śniadanie, przekąskę czy lekką kolację. Rozsmaruj ją na kromce chleba, lub delektuj się nią samą, na przykład w połączeniu z warzywami lub krakersami.

Skład

Dynia (67 %), jabłko (15 %), cebula, oliwa z oliwek, sok z cytryny, czosnek, pietruszka, sól.

Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna: 671 kJ / 160 kcal
Tłuszcze: 6,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 6,4 g
Błonnik: 3,8 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0,65 g

Ostrzeżenie

Przechowuj w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Szczegóły

Producent: GOODIE s.r.o.

Ostatnio odwiedzone

https://www.instagram.com/p/C6IzeXjovyH/