gwiazda 1 gwiazda 2 gwiazda 3 gwiazda 4 gwiazda 5 (1)Liczba gwiazdek to 5 z 5

Imbir w kakao BIO 275 g

Produkt składa się z syropu z agawy, kakao i startego imbiru, wszystkie składniki są ekologiczne. Nie zawiera konserwantów, barwników, siarczynów, dodanego cukru czy tłuszczu. Kakao jest bogate w antyoksydanty, a imbir ma właściwości antybakteryjne i przeciwzapalne. Więcej informacji

Producent: Dr. Hlaváč Kod produktu: 8594164300455

w magazynie

18,99 zł

szt.
Paleo
Kategoria: Słodkie pasty
W magazynie 5 lub więcej sztuk

Drobno starty imbir w kakao z syropem z agawy to prawdziwa przyjemność dla Twoich zmysłów. Na 100 g produktu użyto 23 g kakao w jakości bio i 5 g bio imbiru. 

  • bez zagęszczaczy
  • bez konserwantów
  • bez barwników i aromatów
  • bez siarczynów
  • bez dodanego cukru (zawiera tylko naturalnie występujące cukry)
  • bez dodanego tłuszczu i masła kakaowego

Skład:

syrup z agawy 60%, kakao 23% (proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu), drobno starty imbir 5% (produkt rolnictwa ekologicznego).

Średnie wartości odżywcze na 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1247 kJ/298 kcal
Tłuszcze 3,3 g (w tym kwasy tłuszczowe nasyc. 1,9 g)
Węglowodany 61 g (w tym cukry 47,6 g)
Białka 5,3 g
Sól 0,1 g

Minimalna trwałość do: patrz opakowanie, 24 miesiące
Po otwarciu przechowywać w lodówce do 10°C

O BIO IMBIRZE W KAKAO 

Wygląda jak czekolada, smakuje jak czekolada, pachnie jak czekolada, będziesz ją podjadać tak samo jak czekoladę, ALE jednocześnie spożyjesz tylko ułamek tłuszczów, cukrów i energii w porównaniu do podobnych grzesznych przysmaków. Spróbuj tej wyjątkowej delicji wyprodukowanej tylko z najwyższej jakości ziaren kakaowych, świeżego imbiru i syropu z agawy. Wszystkie te trzy składniki zostały wyhodowane zgodnie z zasadami rolnictwa ekologicznego. Kluczowe jest, że w naszym słoiku cały udział kakao stanowi wyłącznie czyste mielone kakao. Nie znajdziesz tu żadnego masła kakaowego ani masy kakaowej.Dzięki temu całkowicie wyjątkowemu chronionemu składowi, możesz cieszyć się prawdziwym smakiem kakao i mocnego imbiru bez odrobiny dodanego tłuszczu czy cukru.

BIO KAKAO

Czy wiesz, że kakao ma największą zawartość antyoksydantów spośród wszystkich znanych żywności? Kakao jest uznawane za tzw. superżywność z wyraźną zawartością flawonoidów. Najbardziej korzystne jest w formie czystego mielonego kakao bez tłuszczów czy masła kakaowego i bez prostych cukrów.

BIO IMBIR

Imbir ma wyraźne właściwości antybakteryjne i przeciwzapalne, a także jest uznawany za superżywność. Najbardziej korzystny jest w formie startych świeżych korzeni, a nie jako suszony proszek.

BIO SYROP Z AGAWY

Syrop z agawy to popularne naturalne słodzidło o niskim indeksie glikemicznym. Dzięki jego wyraźnie słodszemu smakowi wystarczy mniejsza dawka, co oznacza niską wartość energetyczną tej smakołyku.

Producent:

Dr. Hlaváč

Ostatnio odwiedzone

https://www.instagram.com/p/C6IzeXjovyH/