gwiazda 1 gwiazda 2 gwiazda 3 gwiazda 4 gwiazda 5 (1)Liczba gwiazdek to 5 z 5

Fasola czerwona nerkowata BIO 50 g

Czerwona fasola nerkowata, czasami nazywana „fasolą chilli”, pochodzi z Ameryki Środkowej. W Meksyku jest używana do przygotowania tradycyjnego dania „chilli con carne” (chilli z mięsem). Sprawdza się w urozmaicaniu sałatek, risotto, zup oraz wszelkiego rodzaju innych potraw. Świetnie nadaje się jako dodatek do dań z ryżem i kukurydzą. A jeśli należysz do amatorów ostrych, pikantnych potraw, dopraw ją pieprzem kajeńskim, ostrą papryką lub chilli. Więcej informacji

Producent: Probio Kod produktu: 2501

w magazynie

9,99 zł

szt.
Marka: Probio
Kategoria: Rośliny strączkowe
W magazynie mniej niż 5 sztuk

Czerwona fasola nerkowata, czasami nazywana „fasolą chilli”, pochodzi z Ameryki Środkowej. W Meksyku jest używana do przygotowania tradycyjnego dania „chilli con carne” (chilli z mięsem).

Zastosowanie

Fasola czerwona sprawdza się w urozmaicaniu sałatek, risotto, zup oraz wszelkiego rodzaju innych potraw. Świetnie nadaje się jako dodatek do dań z ryżem i kukurydzą. A jeśli należysz do amatorów ostrych, pikantnych potraw, dopraw ją pieprzem kajeńskim, ostrą papryką lub chilli.

Skład

100% czerwona fasola nerkowata BIO

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze do 25 C przy względnej wilgotności powietrza nie przekraczającej 75%.

Wartości odżywcze (100 g)
Energia: 1 304 kJ / 312 kcal
Tłuszcze: 1,3 g
     - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: <0,2 g
Węglowodany: 56,3 g
     - w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 21,4 g
Sól: 0,04 g
 
Producent
Probio

Ostatnio odwiedzone

https://www.instagram.com/p/C6IzeXjovyH/