AJALA - Madagaskar Akesson 70% single origin czekolada 45 g AJALA - Madagaskar Akesson 70% single origin czekolada 45 g

AJALA - Madagaskar Akesson 70% single origin czekolada 45 g

Czekolada single origin z Madagaskaru od Akessonów, produkowana z ziaren kakaowych najwyższej jakości. Prażone na granitowych kamieniach, bez cukru buraczanego, 70% kakao. Waga: 45g. Więcej informacji

Producent: Ajala Kod produktu: 1626

w magazynie

18,99 zł

szt.
Paleo
Marka: Ajala
Kategoria: Zdrowe przekąski
W magazynie 5 lub więcej sztuk

Każda czekolada single origin to smakowy oryginał, jednorodna czekolada z farmy. Unikalny i niepowtarzalny smak zapewniają jej najwyższej jakości ziarna kakaowe pochodzące z jednego regionu. Ta czekolada ma swoje pochodzenie na Madagaskarze, gdzie ziarna kakaowe przetwarza już drugie pokolenie rodzinnego gospodarstwa Akessonów. Przedsiębiorstwo skupia się na wspieraniu swoich pracowników, ich rodzin i społeczności jako całości. Delikatnie prażone, mielone na granitowych kamieniach, temperowane, z miłością pakowane. 

Zalety:

  • delikatnie prażone ziarna kakaowe
  • bez białego cukru buraczanego
  • mielone na granitowych kamieniach
  • temperowane
  • z miłością pakowane

Single origin: oznacza jasne pochodzenie czekolady, jeden podmiot przetwarzający farma/fermentacyjny zakład, gwarantowana najlepsza wybierana jakość

Skład: ziarna kakaowe, suszony sok trzcinowy, zawartość kakaowa: 70 %

Waga: 45 g 

Producent:

AJALA

Ostatnio odwiedzone

https://www.instagram.com/p/C6IzeXjovyH/